Hemma igen!

Landade igår på Landvetter i snö och kyla efter en 24-timmar lång resa fån Buzios i Brasilien. En underbar resa! Brasilien är ett otroligt land, stort och kontrastrikt. Rio en fantastisk, hektisk, myllrande och varm stad. Det kommer ta lite tid att återvända mentalt till vardagen...

Rebus är kvar i Flyinge till jag hittat transportör. Vill inte köra trailer själv i dåligt väglag. Han sköter sig fint enligt rapporter.
Tävlingssäsongen börjar så smått dra igång, i början av mars har GFRK seriedressyr och domarkurs. Träningen kommer förhoppningsvis återupptas i slutet i veckan. Vissa maneger har problem med stora snömängder på taken och är stängda tills vidare.
På fredag är det dressyrtävlingar på Scaninavium och jag skall åtminstone se Grand Prix på fredag. Återkommer med lösa spekulatiooner och enögda observationer om stort och smått framgent.
Har blivit medlem på facebook efter lite påtryckningar.

Karnevalen i Rio 2010





Under besaket i Brasilien ligger bloggen lite ...
De ryttare som inte ear snalla moa hastar kan komma att aterfodas som hast i Brasilien i sitt nasta liv... Det ar tufft. Har har hastarna framst bruksdjur och behandlas darefter. Med svenska matt matt ar de sma, magra med oerhart vassa bett och undermalig skoning... Inte sa roligt att se!

Ha det fint darhemma!


RSS 2.0