Minus 10 är aldrig så kallt som i Göteborg!



Back to Sweden!
För mig är perioden i kylan dock ganska kort! Jag, Trixie, åker till andra sidan jorden inom veckorna två!! och mor min ska till karnevalen i Rio i februari.


Rebus är hemma igen och vi är tillbaka i vardagen, så gott det går när julhelg avlöses av nyår och 13-dagarna innan Knut kommer och julen ska ut..
Det gäller att ha rejält med kläder på sig i stallet, speciellt om mornarna! Morgonfodring på nyårsafton och det var -16!!

                               Minus 10 är aldrig så kallt som i Göteborg!!
sa mannen från Piteå.. 

                              

Knodden är duktigt pigg nu när han har vilat tre veckor. Vi ska skritta honom en vecka tills han ska på återbesök på Åby i nästa vecka.. Mamma är inte jättepepp på att rida på honom och så som han ibland hoppar och skuttar (när han inte spänner sig och krullar ihop sig bara..) så kan jag förstå henne.. 
Idag höll han på att busa av mig i en snödriva på den lilla stigen längsmed stohagen, otippat på väg hem från manegen, alldeles nysprattlad på linan. :D Jag försöker hålla honom lite sysselsatt eftersom han stundtals bara går och väntar på något som han ska kunna bli lite rädd för..
Jag skrattar mest, han är ju inte dum! och så länge jag sitter kvar.. 


                               
 
                             Suddig skogsbild, även den från idag. Mamma som fotade med min mobil..










RSS 2.0