Torsdag 10/9

Veckan har gått fort- som vanligt!

I helgen
hade Mölnlycke RS tävlingar på Strömma. Lördagens lokala tävlingar för häst och ponny var regniga men det goda humöret höll i sig. Blöta hästar och ambitiösa ryttare lyckades ändå prestera en hel del fina ritter. Söndagen bringade solsken och fortsatt gott humör. Fina ponnyprogram på förmiddagen och DM för juniorer och seniorer till häst på eftermiddagen. Dömde dessa klasser tillsammans med Eva Axelsson och vi var genomgående jämna. Grattis till domarkollegan Lotta Centergran som vann MB:5 och tillika DM med n jämn och fin ritt i stadig form på ca 66%.

Komletta resultat finns på http://annasridcenter.se/etomite/index.php?id=129




En viss uppståndelse bland hästarna väckte skolans glada grisar, som inte tog nån notis om uppståndelsen runt omkring.


I tisdags hade jag träning på PRK där Cia och Julia återupptog träningen efter sommarvilan. Fräscha hästar och glada ryttare, härligt! På Hagelyckan red jag Rolex som alltid är lika positiv och arbetsvillig. Rebecka tränade sin vackra ponny och hade filat på hemläxan.

Igår körde vi ner tlll Flyinge för att hämta hem Rothschild. Solsken och högsommarvärme i Skåne, underbart! Hemfärden tog 4 timmar och R uppförde sig exemplariskt. Hoppas det håller i sig...



Rothschild redo för ritt i padocken i solskenet. Får syn på hunden Oscar och vill hälsa...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0